Det finns tillfällen då det är lättare att anordna ett party än andra och det är de årligt återkommande helgerna med teman som man kan följa när man anordnar kalas av något slag. Visst, det går utmärkt att fira jul kring midsommar, men det är inte vad traditionen bjuder så därför blir det oftast att man följer traditionen.

Halloween

En av de årligt återkommande helgerna är Halloween som brukar vara den sista oktober, en dag då alla kan klä ut sig till något läskigt. Barn brukar tycka det är extra roligt att klä ut sig till något otäckt och det finns massor av dräkter att välja på för en halloweenmaskerad.

Födelsedagar

Alla har vi vår födelsedag varje år som vi gärna vill fira, att fira en födelsedag kan se olika ut hur mycket man fyller. Det kan vara allt från ett stort 90-årskalas till den yngste i familjen som fyller 1 år och allt däremellan. Hur festen arrangeras beror mycket på i vilken ålder jubilaren är. Det finns många bra tips på hur man lyckas med festen på Internet som man kan inspireras av och använda sig av till den egna festen.

Jul och Nyår

Vem älskar inte julklappar och den traditionen kring jul och nyår, oftast så har vi jobbat ett ta efter en skön semester och där mellan jul och nyår så brukar det bli några extra dagar ledigt. Då blir det naturligt att man firar lite extra. Julen är djupt rotad i den svenska folksjälen och många vill inte missa Kalle kl 15.00 på julafton.

admin