Som nybliven mamma finns det mängder av saker att tänka på. Men med en liten nyfödd bebis är man fullt upptagen både till händer och tankar, och det är svårt att hinna med något annat i början. Medan du fortfarande är gravid kan det vara bra att förbereda smarta inköp som kommer vara bekväma att ha när du väl fått ditt barn. Det första året med din nyfödda bebis kommer vara fullt av blöjbyten, amning och såklart massor av gos med din dotter eller son.

Något som är väldigt bra att köpa är en amningskudde. För att både du och din bebis ska ha det bekvämt under amningen är just en amningskudde praktisk till snudd på oumbärlig. Amningskudden är formad som ett U. När du lägger den i knät löper den runt din kropp och ger bekvämt stöd under amningen både till minstingen och dig själv.

Amningen är härlig av flera anledningar men framförallt för att det är en tid då du verkligen kan knyta an till ditt barn. För att både du och ditt barn ska få en så bra amningsupplevelse som möjligt finns det andra smarta produkter utöver amningskudden. Ett amningshalsband kan vara bra, då det ger lite äldre bebisar något att fokusera på. Detta halsband är även bra när du och din bebis myser, då barnet kan klämma och dra i halsbandet.

Förbered första året med bra produkter

Det finns mängder av grejer som kan vara bra att ha inför det första året, men något som ofta glöms är bekväma kläder. Som nybliven mamma kan det vara skönt att få bära mjuka kläder i bomull. Allra viktigast är kanske sköna byxor och en amnings-bh som underlättar amningen. Alla produkter som du kan tänkas behöva kan du köpa bekvämt online hos http://www.graviditetskollen.nu. Här hittar du inte bara kläder och amningstillbehör, utan även skötbord och mycket mer.

admin