Fars dag är en dag som syftar till att visa sin far uppskattning och vad passar då bättre än en liten present som han kanske aldrig skulle unnat sig själv?

Historia

Genom historien så har Mors dag varit den mest uppmärksammade av dem här två dagarna, men sedan omkring 1910 så har även fars dag varit uppmärksammat i framförallt USA. I Sverige infördes Fars dag omkring 1931 och sedan dess har vi hedrat våra föräldrar på deras respektive dagar, och det är dem väl värda våra älskade föräldrar.

Det finns olika sätt att visa uppskattning

Men vad köper man då till sin far, fars dag är liksom alla hjärtans dag en kommersiell dag då dagligvaruhandlarna säljer flest buketter och choklad. Men om man vill gå lite utanför boxen så kan man snabbt och enkelt hitta fina presenter till honom som passar utmärkt som fars dag present.

En middag på någon fin restaurang, en upplevelse eller varför inte överraska med en god tårta? Vill du ge din far en inslagen present så kan du alltid köpa en fin skjorta, slips, fluga eller kanske ett par snygga och kvalitativa hängslen. Företag som Neckwear har allt inom kavaj och skjorta, här hittar du ett gediget och trendig utbud av slipsar, flugor, skärp, hängslen, halsdukar och massa andra accessoarer till riktigt fina priser.

Blombud

Bor du och din far långt i från varandra så kan det vara svårt att kunna ses just den här dagen, då passar det utmärkt med ett blombud som levererar en bukett blommor till dörren, du kan också lägga till choklad eller något annat passande. Välj ur ett brett sortiment av färdigknutna buketter hos Interflora, eller låt en utbildad florist skapa en personlig bukett av säsongens vackraste blommor.

admin