När du planerar en fest är det lätt att ställa fram snacks, pumpa bra musik från Spotify och se till att det finns plats i kylen för dryckerna. En fest att minnas har dock de där lilla extra, något mer som visar gästerna att du har planerat och lagt ned tid på festen. Ibland kan man slå på stort, andra gånger räcker det med något litet. Om du vill ta festen till en ny nivå och imponera lite på gästerna, inkludera något de inte hade förväntat sig.

Bjud på snittar

Även om ni bara ska samlas och spela brädspel med några glas vin, kan du överraska med några goda snittar. Dessa små bakverk eller matbitar går snabbt att göra, ser fina ut på serveringsfatet och uppskattas av många. Även de som precis har ätit middag frestas att smaka en av varje.

Glowsticks

Om det är äkta fest med dans och lek ska du så klart bjuda på glowsticks. Ställ fram en skål och erbjud gästerna att ta varsin. Du kan till och med dela ut dem i olika färger och bygga lekar och lag kring färgerna som de har fått. Har du många gäster är det lätt för dem att hitta sina lagkamrater med färgerna. De finns i flera former, de kan användas som armband, halsband, visselpipor eller till och med örhängen.

Ljudsystem

Det går alldeles utmärkt att lyssna på musik via teven eller en bluetooth-högtalare. Men ger det verkligen en festkänsla? Ett riktigt ljudsystem ger vibrationer, du kan känna musiken likaväl som att höra den. Saknar du stora högtalare och en subwoofer kan du hyra ljudsystem från partybutiker och festfixare.

admin