Om man precis fått barn så kan man behöva köpa en massa kläder som är passande till den ny familjemedlemmen. Förmodligen så kommer ni också att få eller om ni redan fått kläder till den lilla. Om det finns barn sedan tidigare så har ni säkert sparat en del som kanske kan passa.

Det gäller dock att se till så att man har mycket av lite av varje. Det kräks och det kommer kanske utanför blöjan så det kan behöva byta ett par gånger under en dag. Något som kanske inte är så nödvändigt om de inte börjat gå är ju skor. Det är dock hur gulligt som helst med ett par små dojor till en baby. Det kan också bli det som sparas till barnet växer upp och inser vilka små fötter man hade en gång i tiden. Det kan också bli en bra attiralj att hänga på studentplakatet när de väl tar studenten.

Som vi skrev tidigare så kommer det garanterat att komma presenter med en massa kläder. Så det kanske inte behöver köpas allt för mycket till en början. Invänta tills barnet växer och har vuxit ur sina kläder och nytt och något storlek större behöver köpas. Om det inte planeras något fler barn i familjen så kanske ni kan annonsera ut babykläderna som blivit för små på blocket eller liknande för att finansiera nya större kläder. Se dock till att spara något som minne från bebistiden.

admin