Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder brukar det sägas och det stämmer helt och fullt. Att vara rätt klädd efter vädret gäller verkligen här hemma i Sverige. Oavsett årstid så kan det skilja ganska rejält från dag till dag, speciellt sommartid. Ena dagen strålande sol och andra dagen regn och rusk.

Vi människor är oftast beroende av vädret, vissa i alla fall mår mycket bättre när det är soligt och skönt ute. Andra klarar kanske inte av värmen lika bra som andra, men vi är bra på att anpassa oss efter väderlek och vi är van att det kan komma oväder likaväl som det kommer solsken efter regn. Många gånger så finns regnkläderna med även om vi aldrig skulle behöva plocka fram dom.

Regniga dagar

Om man är tvungen att vara utomhus då det regna så är det bra att använda sig av bra regnkläder så att man kan vara ute i regnet utan att känna sig obekväm och framförallt bli blöt. De ska också vara regnkläder som kan andas så man inte blir fuktig in i från.

Soliga dagar

När det är riktigt soligt och varmt så underlättar det oerhört när man ska välja vilka kläder man ska ha på sig, många gånger så räcker shorts och t-shirt. En tunn skjorta kan också fungera som skydd mot solen då den står som högst.

admin