Trender är något som gradvis växer fram och behöver nödvändigtvis inte vara en silhuett som modeskaparna tagit fram utan brukar vara en stil som som fler människor anammar och är i regel påverkade av politik, ekonomi eller sociala händelser i världen eller landet.

Klä dig löst och ledigt eller tight och bekvämt, oavsett vad du trivs bäst i så hittar du sportinspirerade plagg som passar både till vardags och fest. I mode djungeln kan det vara svårt att veta vad som är rätt och vad som är fel. Dagens trender är ett virr varr av 80- och 90-tal med inslag av futurism, så i praktiken kan det inte gå fel oavsett vad du väljer.

En av de största sportinspirerade trenderna just nu är retro tryck och high tech inspirerade plagg med funktioner som och gärna utskurna detaljer. Man ska dessutom kunna använda plagget på jobbet likaväl som på träningen och vissa kan till och med dressas upp och passa för festen.

Det vardagliga modet har sportiga influenser som byxor med dragsko och sportiga klänningar i mjuka material. Fleece i en mängd olika plagg som hoodies, klänningar och byxor. Sneakers gärna i vitt samt collegetröjor är två trender som har varit ihållande de senaste åren. Hos Sportamore kan du välja bland en mängd olika sportiga plagg.

Bland ungdomar är sportskor och sneakers i olika utföranden väldigt populärt liksom sportbyxan från kända märken som helst ska ha stora tryck eller andra kännetecken som påvisar vilket märke de bär.

admin