Det kan vara oerhört skoj med temafester och självklart så blir det roligast om alla hänger på temat och klär ut sig enligt vad temat går ut på. Vanligtvis så kanske festerna går i samma stil från gång till gång och en midsommarfest är en fest som alltid ser ut som den gjort i många år. Kanske det är dags att utmana sig själv och alla andra och ha en temafest under just midsommar?

Under Halloween så är det rätt så självklart vad man kan klä ut sig till, men vem hindrar att ha lite spöktema på en midsommarfest. Njae ingen egentligen, det är bara du som sätter dina egna gränser och vill du ha ett skräcktema på din midsommarfest varför inte. Kolla in Partyhallen för det senaste inom just skräckutklädsel, även fast det inte är Halloween så kan du beställa din utklädnad idag.

Vad ska man bjuda på om man kör skräcktema under midsommarafton? Självklart så kan du köra på det traditionella midsommarmaten med sill, potatis och nubbe och självfallet grillat. Vill du testa något annorlunda så ta en titt på AlltOmMat och deras annorlunda tips till midsommar. Plockmat som Tapas och pajer gör det smidigt att antingen sitta till bords eller mingla runt med gästerna och ta det man känner sig sugen på. Även grillspett blir enkelt och här kan man göra olika varianter med kött, svamp och olika grönsaker på spettet.

admin